I am back. Indeed.

Sziasztok!

Ismét nagyon sajnálom, hogy távol voltam ilyen hosszú időre, de aki követ a közösségi oldalakon, aplikációkon, az biztos tudta, hogy Görögországban tartózkodtam az elmúlt 10 napban.

Hát mit is mondjak, valamilyen szinten megtagadtam önmagam, vagyis engedtem a csábításnak elég sokszor, és adtam az élvezeteknek. Hihetetlen finomakat ettem, és ezt abszolúte nem bánom, mivel még mindig úgy gondolom, hogy a legfontosabb az egyensúly megtalálása az élet minden területén, így a táplálkozásnál is.
Azért arra próbáltam figyelni, hogy az éttermekben salátát kérjek (nem volt nehéz, mivel ezek a kedvenceim) és az utazós kajákból (értem itt a szenvicset és kekszeket) is mindig a teljes kiörlésű alapanyagúakat választottam.

A nagyobb problémát az okozta, hogy nagyon hiányzott a sport, viszont még egy futócipőt sem vittem magammal, és a koránkelés sem ment zökkenő mentesen, 40 fokban pedig nem igazán szeretek futkosni. Igazából ez hiányzott a legjobban a mindennapokból, így most, hogy hazajöttem megpróbálok minden reggel elmenni futni, és jógázni is akkor fogok, amikor az időm engedi.

Néhány képet csatolok az utazásról

DSC_5573      DSC_5621

DSC_5406

DSC_5403    DSC_5444

DSC_5493

DSC_5776 DSC_5794

DSC_5797

Eredetileg nem az élményeimről akartam írni Nektek, de mivel tudom, hogy néhányotokat érdekel, és én is szeretnék személyesebb posztokat nyilvánosságra hozni, ezért tömören összefoglalom a átélt pillanatokat.
Egy remek, 80 fős társasággal indultunk neki a közel egy napos útnak, amire egyébként egyáltalán nem panaszkodnék, hiszen rendkívül jó humorú és barátságos sofőrjeink voltak, és a menetidő is megrövidült a tervezetthez képest. A célunk Paralia volt, ami egy kis görög község, rengeteg a fiatal, a turista, órákig lehet bazározni, dugig van szórakozóhellyel, bárokkal. A nővérem, és a barátja is velem tartottak pár napig, ők egy másik szálláson voltak elhelyezve, de sokat találkoztunk, vacsoráztunk együtt. Alapvetően a barátnőimmel voltam egy szobában, akik vevők voltak az egész napos hassüttetésre, és az esti szórakozásra. Rengeteg képet csináltunk, táncoltunk, hülyéskedtünk és beszélgettünk, emellett a színem is rég volt ilyen gyönyörű. A válságból egyébként egyáltalán nem éreztünk semmit, sem az embereken nem látszódik semmi jele, sem pedig az árakon. Úgy gondolom, hogy kívánni sem lehetne jobb nyaralást, ha az ember mindezt azért teszi, hogy elbúcsúzzon az elmúlt négy évtől, és a környezetében lévő emberektől.

Amit ebből az egészből kiakartam hozni, hogy hű maradjak önmagamhoz, az az, hogy igen, megint többet ettem a kelleténél, és hogy valahogy le kéne küzdeni magamról azt a pár kilót, amit a nyaralás alatt sikerült összeszednem. Egyébként nem mértem magam, tehát nem tudom, hogy létezik-e ez a pár plusz kiló, amiről beszélek, de mindenesetre megint garanciát kaptam arra, hogy hosszú idők munkáját milyen szépen tönkre lehet tenni másfél hét alatt. Ezt azért gondolom így, mert látom saját magamon, hogy igenis, el tud tűnni az a hasizom, hogyha nem figyelsz maximálisan oda a dolgokra.
Azonban aggodalomra semmi ok, ha esetleg Ti is ilyen cipőben jártok, amin egyáltalán nem lepődnék meg, hiszen ki nem azért megy nyaralni, hogy elengedje magát, és akkor egyen fagyit vagy pizzát, amikor csak kedve tartja?! Szerintem mindenki így látja ezt.
Tehát a lényeg ugyanaz, amit már sokszor leírtam. Ha feljött pár kiló, akkor semmi más dolgod nincsen, mint emeld fel a fenekedet, és mozogj egy kicsit többet, a meleg pedig nem kifogás!
Tessék felkelni korán reggel, és elmenni egy jó nagyot sétálni/kocogni/futni/biciklizni.
A meleg egyébként még előnyödre is válhat, hiszen ilyenkor a legjobb a szervezetednek könnyű ételeket enni, legyen az saláta,vagy gyümölcs.
Ha két hétig tényleg nagyon ügyes vagy, és mindent beleadsz, biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy fogsz kinézni, mint ahogy a nyaralásnak neki indultál.

Élvezzétek a nyarat, és holnapra mindenkinek nagyon sok szerencsét kívánok, akik érintettek a ponthatárok várásában.

Sok puszi, Rebeka

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s